Shkarko Archive

Fjalor anglisht gjermanisht

Fjalor anglisht gjermanisht – English German Dictionary Fjalor anglisht gjermanisht Fjalori anglisht gjermanisht është një fjalor falas i cili mund të shkarkohet në kompjuterin tuaj dhe ta përdorin nga të dyja drejtimet; dmth
Read More

Fjalor Greqisht Shqip

Shkarko falas fjalor greqisht shqip Κατεβάστε δωρεάν Ελληνo Αλβανικό Λεξικό Fjalori Greqisht Shqip, autorit Niko Gjini qe eshte profesor i gjuhes greke ne universitetin e Tiranes. Ky eshte nje
Read More
Ju lutemi na pëlqeni në facebook
Që të lexoni përmbajtjen e faqes