Fjalor Gjermanisht Archive

Fjalor anglisht gjermanisht

Fjalor anglisht gjermanisht – English German Dictionary Fjalor anglisht gjermanisht Fjalori anglisht gjermanisht është një fjalor falas i cili mund të shkarkohet në kompjuterin tuaj dhe ta përdorin nga të dyja drejtimet; dmth
Read More